Met MatenICT haalt u het maximale uit uw bedrijfsnetwerk

Een goed functionerend ICT-netwerk is onmisbaar voor ieder bedrijf. Het is cruciaal dat systemen optimaal draaien, zodat u kunt rekenen op maximale continuïteit, veiligheid en flexibiliteit.

Wij vinden dat ICT voor u moet werken. We zien te vaak dat bedrijven met gebrekkige systemen en onhandige koppelingen werken. En daar willen we iets aan doen. ICT moet geen ergernis zijn, maar een ondersteuning.

MatenICT is totaalleverancier op het gebied van hosting, automatisering en telefonie. Wij  kunnen u ontzorgen in de breedste zin van het woord. Wij zorgen voor complete automatiseringsoplossingen voor MKB en ZZP.

Onze ICT-werkzaamheden

We kunnen uw hele ICT-landschap ontwerpen en installeren. Daarnaast kunnen we uw complete systeembeheer op ons nemen. Doordat wij aan proactief beheer doen, zijn we veel problemen vóór en kunt u gewoon doorwerken. Verder adviseren en realiseren we cloud-diensten en VoIP-telefonie voor uw bedrijf.

Waarom Maten ICT?

Wij zijn een klein team met grote gedrevenheid. We houden van een persoonlijke aanpak en korte, duidelijke lijnen. En is er iets aan de hand? Dan rusten we niet voordat het is opgelost.

Ons uitgangspunt? Uw wensen en behoeften. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. En onze Maten? Die hebben niet alleen hart voor hun werk, maar zijn ook nog eens gegarandeerd gecertificeerd. Iedereen bij MatenICT heeft zich diepgaand gespecialiseerd en beschikt over een brede algemene kennis.

MatenICT lost niet alleen op, we denken mee en vooruit.

BENIEUWD HOE WIJ U KUNNEN HELPEN?