HAAL HET MAXIMALE UIT UW BEDRIJFSNETWERK MET MATEN ICT

Een goed functionerende ICT-netwerk vormt binnen het huidige bedrijfsleven de ruggengraat van elke onderneming. Van belang daarbij is dat het systeem optimaal functioneert, zodat maximale continuïteit, veiligheid en flexibiliteit zijn gegarandeerd.

Als totaalleverancier op het gebied van hosting, automatisering en telefonie kunnen wij in de breedste zin van het woord ontzorgen. Maten ICT faciliteert in complete automatiseringsoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Tot onze kerntaken behoren het complete systeembeheer, VoIP-telefonie (zakelijk bellen tegen een zeer rendabel tarief) en Vast-Mobiel integratie en Online diensten, ook wel werken uit de Cloud genoemd.

Werken uit de Cloud maakt het gebruik van online werkplekken mogelijk. Dit stelt medewerkers van een bedrijf in staat om op elk gewenst moment en vanaf iedere locatie de digitale werkomgeving te benaderen. Het is mogelijk om ook mobiele apparatuur zoals een telefoon of een tablet te koppelen aan de online werkplek voor bijvoorbeeld het lezen en beantwoorden van mailtjes, het raadplegen van data en het gebruik van bedrijfsapplicaties.

Daarmee springt Maten ICT in op de aanhoudende trend van het werkplek onafhankelijk werken. In deze 24-uurseconomie krijgen de medewerkers steeds meer de ruimte om te bepalen hoe hij werkt, waar hij werkt, wanneer hij werkt, waarmee hij werkt en met wie hij werkt. We gaan steeds meer toe naar een flexibele werksfeer. Onze ICT maakt het mogelijk om ook buiten het kantoor of bedrijfspand voldoende productiviteit te realiseren.


Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?