Werken in de cloud is vrijheid!

Het betekent dat u gebruik maakt van software die niet op uw eigen server staat, maar online.
Zo kunt u er altijd en overal bij, of u nu op kantoor bent, in de trein zit of thuis werkt.

Clouddiensten via
Maten ICT?

Locatieonafhankelijk

24/7 vanaf uw pc, laptop, tablet of een ander mobiel apparaat toegang tot uw bedrijfsdata en bedrijfsapplicaties.

Lage investering

Eenmalige inrichtingskosten, daarna vast maandelijks bedrag voor gebruik.

Geen dure apparatuur benodigd

Aan de gebruikte apparatuur op locatie worden minimale systeemeisen gesteld.

Ontzorging

Wij zorgen dat de dienst 24/7 beschikbaar is.

Flexibiliteit

Gemakkelijk extra geheugen/opslagcapaciteit/ rekenkracht/gebruikers toevoegen en verwijderen.

Clouddiensten voor het bedrijf van de toekomst

Werken in de cloud: uw bedrijf doet het waarschijnlijk al gedeeltelijk. Wist u bijvoorbeeld dat e-mail een clouddienst is? En het maken van back-ups ook? MatenICT kan u helpen met allerlei cloudoplossingen, dus ook met de overstap naar geheel cloud-based werken. De voordelen? Werken in de cloud is locatieonafhankelijk, veilig, schaalbaar en betaalbaar. Met proactief systeembeheer van MatenICT heeft u alles perfect voor elkaar.

Wat is cloud-based werken?

Werken in de cloud is vrijheid! Het betekent dat u gebruik maakt van software die niet op uw eigen server staat, maar online. Zo kunt u er altijd en overal bij, of u nu op kantoor bent, in de trein zit of thuis werkt. Werken met clouddiensten noemen we ook wel een werkplek op afstand. Onze grootste clouddienst is Office365.

Er zijn verschillende soorten clouddiensten: Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS) en Software as a Service (SaaS). Bij IaaS heeft u zelf nog het een en ander on-site, bij SaaS is alles off-site en PaaS zit hier tussenin.

Cloud computing is veilig en altijd beschikbaar

Een groot voordeel van werken in de cloud via een modern datacenter is dat uw data en documenten altijd en overal beschikbaar zijn voor degenen die er toegang toe hebben. Ook zijn ze daar meestal veiliger dan op uw eigen servers. De veiligheidsvoorzieningen in een professioneel datacenter zijn zodanig, dat bedreigingen van buitenaf onmiddellijk worden gesignaleerd en onschadelijk worden gemaakt.

MatenICT richt uw clouddiensten in

Om cloud-based te kunnen werken, hoeft u maar weinig te investeren. U hoeft namelijk niet alles zelf aan te schaffen, maar betaalt een vast maandelijks bedrag voor de cloudoplossing. MatenICT ontzorgt u 100%: wij regelen dat de clouddienst 24/7 beschikbaar is.

Als u ons inschakelt voor systeembeheer, zorgen we er proactief voor dat het hele systeem altijd soepel draait. Ten slotte is cloud computing erg flexibel. Welke veranderingen uw onderneming ook doormaakt, de cloud schaalt mee. U kunt bijvoorbeeld heel simpel opslagcapaciteit,

gebruikers, rekenkracht en diensten toevoegen of juist verlagen. Wij helpen niet alleen met de software. We hebben ook de ideale hardware voor cloud computing. Als u de hardware bij ons afneemt, weet u zeker dat de software en hardware naadloos op elkaar aansluiten.

Support en service cloud computing

Onze Maten zijn vakmensen. Ze weten wat ze doen en zijn zeer klantgericht. Heeft u een vraag? Komt u er even niet uit? Dan kunt u altijd bellen met onze Servicedesk. Misschien kunnen we uw probleem telefonisch oplossen, of via Hulp op Afstand. Zo niet, dan komen we bij u langs.

WERKEN IN DE CLOUD, NOG EENVOUDIGER DAN U DENKT