VoIP kan een waardevolle toevoeging zijn
voor uw onderneming.
Met onze achtergrond in de automatisering beheersen we de techniek van VoIP tot in de puntjes.
U wilt ook VoIP?
VoIP kan een waardevolle toevoeging zijn
voor uw onderneming.
Met onze achtergrond in de automatisering beheersen we de techniek van VoIP tot in de puntjes.
U wilt ook VoIP?

Waarom VoIP via Maten ICT?

Geen investering in een dure eigen telefooncentrale

Betaal eenvoudig maandelijks voor de functionaliteit die je gebruikt!

Geen dure traditionele telefoonlijnen

VoIP telefonie functioneert over je bestaande internet verbinding!

Koppeling tussen mobiele en vaste telefonie

D.m.v. een slimme app eenvoudig schakelen tussen mobiel en vast toestel, Ook handig; met je mobiel uitbellen met vaste nummer van de zaak!

Integratie PC/laptop en toestel

Middels slimme software een koppeling maken tussen je pc en je telefoontoestel. Klik een nummer aan op het scherm van je pc en je toestel belt het nummer!

Geen onderhoud nodig

De telefooncentrale is altijd voorzien van de laatste updates!

Eenvoudig koppelen van meerdere vestigingen

Meerdere vestigingen en/of thuiswerkplek eenvoudig te koppelen met 1 centrale!

VoIP-telefonie, dat is bellen via internet

Wilt u een naadloze integratie tussen pc, laptop en telefoon? Wilt u eenvoudig kunnen flexwerken of thuiswerken? Of wilt u simpelweg zakelijk bellen met kraakhelder geluid?

VoIP-telefonie is de ideale oplossing voor ZZP en MKB.

 

Betekenis VoIP (Voice over IP)

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. IP-telefonie en internetbellen zijn andere termen die vaak worden gebruikt. (Hosted) VoIP heeft veel voordelen en kan een waardevolle toevoeging zijn voor uw onderneming.

Met onze achtergrond in de automatisering beheersen we de techniek van VoIP tot in de puntjes.

Met VoIP flexibel bellen

VoIP is een complete communicatie-oplossing in de cloud. U hoeft geen grote investeringen te doen – VoIP is schaalbaar en beweegt mee met de veranderingen binnen en buiten uw bedrijf.

We kunnen VoIP voor u instellen zoals u wilt. Heeft u graag een vaste telefoon op het bureau? Dan kan dat. Een app op uw smartphone? Dat is ook mogelijk. Of heeft u liever helemaal geen telefoon, maar een softphone op de laptop? Ook dat regelen we graag voor u.

Als u wilt, kunnen we altijd even sparren om te kijken wat de VoIP-mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

VoIP-installatie: eenvoudig en snel

De voordelen van Voice over IP spreken voor zich. De flexibiliteit is enorm en we kunnen het netwerk precies zo instellen als u wilt. De telefooncentrale in de cloud valt nooit uit en met onze kennis van automatisering zijn we ieder probleem voor. Zo weet u zeker dat u altijd optimaal bereikbaar bent.

Voor een perfecte bereikbaarheid kunnen we Quality of Service (QoS) instellen. In dat geval krijgt Voice over IP voorrang op andere data. Daar merkt u tijdens het internetten niets van, maar tijdens het bellen is de verbinding met QoS altijd kraakhelder, ook als het netwerk zwaar wordt belast.

Bij MatenICT zijn we al jaren gespecialiseerd in de installatie en onderhoud van VoIP zakelijk. Als er iets even niet goed gaat bij VoIP, komt dat bijna altijd door een netwerkprobleem. Laat het netwerk nou juist onze specialiteit zijn – daardoor zijn wij eventuele problemen altijd voor. Met ons proactief beheer voorkomen we problemen, zodat u altijd zakelijk kunt bellen via VoIP.

Functionaliteiten VoIP

Met VoIP kunt u voor alle functionaliteiten kiezen die een traditionele telefooncentrale heeft, en zelfs nog veel meer. U kunt de functies zelf instellen, maar als u wilt, helpen wij natuurlijk.

Als wij Voice over IP bij u installeren, doen we de hele aanleg en stellen we alle toestellen in. We kijken desgewenst ook mee naar de opties van de telefooncentrale in de cloud. Belgroepen, wachtrijen, keuzemenu’s, in-gesprek-boodschappen: alles is mogelijk. MatenICT helpt u met de keuzes van Voice over IP.

U betaalt alleen voor de VoIP-abonnementen die u gebruikt. Gaat er een medewerker weg? Geef het aan ons door en wij zeggen een van de abonnementen voor u op. Dat kunt u ook gewoon zelf doen, als u dat liever hebt.

VoIP-bellen support en service

Wilt u een instelling aanpassen, maar weet u niet hoe? Heeft u hulp nodig? Dan staat de servicedesk van MatenICT voor u klaar.

Onze ICT-professionals weten alles over VoIP-telefonie. We helpen u gewoon op afstand, als dat lukt. Moeten we toch langskomen? Geen probleem, dan stappen we in de auto en komen we naar u toe.

VOIP TELEFONIE: VOOR ONBEZORGD BELLEN