Veilig, betaalbaar en goed werkend ICT-netwerk

Onze experts regelen zowel het ontwerp als de inrichting en installatie van uw ICT-landschap.

Waarom automatisering
via MatenICT?

Meer productiviteit

Door een efficiënte inrichting van uw ICT omgeving werken uw systemen beter en sneller!

Minder kosten

Goed beheer en onderhoud voorkomt uitvalt wat resulteert in minder kosten!

Makkelijk in gebruik

Door slimme inzet van programma’s en apparatuur!

Beter bedrijfsresultaat

Door proactief systeembeheer en up-to-date systemen die snel en efficiënt functioneren!

Ontwerp en installatie
van ICT–systemen

Is uw ICT-landschap aan vervanging toe? Wilt u de efficiency binnen uw bedrijf verhogen? Werkt u met allerlei verschillende ICT-oplossingen en een haperend netwerk? Of wilt u met een onafhankelijke expert sparren over de ICT-mogelijkheden voor uw groeiende bedrijf?

Wat uw vraag ook is, MatenICT kan u helpen. Onze experts regelen zowel het ontwerp als de inrichting en installatie van uw ICT-landschap. Dat kan een geheel nieuw netwerk zijn, of een specifiek onderdeel van uw bestaande netwerk dat moet worden vervangen. Wij zijn er voor MKB en ZZP.

Het kan nooit kwaad om eens kritisch naar uw ICT-oplossingen te kijken. Daarom staan we voor u klaar als u op zoek bent naar de beste oplossing voor uw bedrijfssituatie. We bekijken samen de mogelijkheden.

Hoogwaardig ICT-landschap en netwerk

MatenICT neemt u al het werk uit handen. Van het kiezen van de software die bij uw bedrijf past tot het aanleggen van kabels en het instellen van het WiFi-netwerk. We denken mee over alle afzonderlijke onderdelen en gaan pas weg als alles perfect functioneert. En dan nog blijven we alle systemen in de gaten houden. Tenminste, als we het systeembeheer voor u doen. Weet u wat dat betekent? Nooit meer piekeren over de kwaliteit van uw ICT-landschap en netwerk!

De persoonlijke aanpak van MatenICT

Nieuw netwerk of bestaand netwerk, in beide gevallen krijgt u onze persoonlijke service en betrokkenheid er gratis bij. Daar hoeft u niet eens om te vragen. We kunnen namelijk niet anders dan kritisch meekijken met de beslissingen en keuzes die worden gemaakt. We willen nu eenmaal het beste voor onze klanten. Daarom willen sommige Maten zelfs wakker worden gemaakt voor een probleemsituatie.

Aanleg nieuw ICT-systeem

Als u ons inschakelt voor een nieuw systeem, komen we eerst bij u langs om uw wensen en behoeften te bespreken. Wij zoeken uit hoe we ze kunnen vertalen in een concreet ontwerp. Vervolgens krijgt u een offerte.

Na akkoord beginnen we in ons eigen kantoor met de bouw van het ICT-landschap. We bereiden alles zo veel mogelijk voor. Pas dan komen we naar u toe om het nieuwe systeem op te bouwen en aan te leggen. We gaan voor een snelle, efficiënte overgang van het oude systeem naar het nieuwe.

We kunnen na de oplevering van het nieuwe systeem het systeembeheer voor u doen. Onze deskundige, betrokken servicemedewerkers lossen iedere kwestie snel en proactief op – vaak nog voordat u ergens last van heeft.

Aanpassen bestaand ICT-systeem

In principe werkt het aanpassen van een bestaand systeem net zoals het aanleggen van een nieuw systeem.

We komen langs, denken een ontwerp uit en installeren de ICT-oplossingen. Het grootste verschil is dat we vaak nog delen van het bestaande netwerk kunnen gebruiken. Als u wilt dat wij uw bestaande netwerk uitbreiden, optimaliseren of upgraden, bedenken we een opzet waarbij we zoveel mogelijk van uw huidige software en hardware gebruiken. Zo hoeft u niet alles de deur uit te doen. Dat zou zonde zijn van de hardware en software, en het scheelt ook in de kosten. Ook als we een bestaand netwerk hebben aangepast, kunnen we vervolgens het systeembeheer op ons nemen.

Uitstekende hardware

Bij MatenICT hebben we zelf alle hardware in huis: wat u nodig heeft voor uw netwerk, leveren wij. Zo weten we zeker dat niet alleen de software, maar ook de hardware van de hoogste kwaliteit is. Want kritisch als we zijn, gaan we altijd voor de beste apparatuur tegen de scherpste prijs. Afgezien van de kwaliteit heeft dit nog een voordeel: we hebben maar zelden een lange levertijd.

Veilig, betaalbaar en goed werkend ICT-netwerk

Bij MatenICT hebben we maar één doel: ervoor zorgen dat ICT voor u werkt. Met een slecht functionerend netwerk raken uw medewerkers gefrustreerd en zit u uiteindelijk met hogere kosten. Ook blijven de voordelen van het automatiseren van processen uit: uw mensen werken niet sneller en zeker niet efficiënter.

Wij gebruiken robuuste kwaliteitsproducten. Onze service en producten zijn veilig, betrouwbaar en betaalbaar. Met onze hulp werkt het netwerk eindelijk zoals het bedoeld is. Zo is uw ICT-oplossing niet meer een bron van ergernis, maar een echte oplossing.

AUTOMATISERING VAN A TOT Z.