Arjen van der Heide

Functie 1e lijns Servicedesk en ondersteuning Buitendienst medewerker

Jaren werkzaam in ICT 8 jaar werkzaam in de ICT sector

Goede eigenschap Leergierig, veelzijdig, inventief

Minder goede eigenschap Ik ben een echte doener en ben daardoor minder goed in het doen van administratieve zaken.

Waarom werk je bij MatenICT? Het is een prachtige werkplek, ik leer nog steeds nieuwe dingen en kan hier mijn vaardigheden nog verder ontwikkelen. En ook niet onbelangrijk: Het is een super gezellig team en er heerste een plezierige werksfeer.

Wat is voor jou het belangrijkst in je werk? Dat ik problemen voor de klant kan/mag oplossen. Ik ben pas tevreden als de klant ook tevreden is. Daarnaast vind ik voor mijzelf de afwisseling van werkzaamheden belangrijk. Het ene moment leg je een VPN verbinding aan, het andere moment installeer je een printer of een laptop. De variatie in de diverse werkzaamheden maken het werk voor mij uitdagend!

Waarvoor kunnen we je ‘s nachts wakker maken? Een goede film, een potje gamen.

Wat staat er bovenaan je bucket list? Ik heb geen echte bucketlist. Ik heb bijna alles wat ik zou willen en mijn wensen probeer ik direct te realiseren. Ik zou nog wel eens met mijn gezin een reis naar Amerika willen maken.

Welke droom of ambitie zou je willen realiseren? Ik wil mij in mijn werk graag blijven ontwikkelen. De digitalisering gaat snel. Nieuwe technologieën volgen elkaar in rap tempo op. Het is voor mij belangrijk deze ontwikkelingen op de voet te volgen en te leren werken met de nieuwste toepassingen zodat we de klanten ook de beste oplossingen op ICT gebied kunnen bieden.

Naast dat ik mijzelf wil blijven ontwikkelen op dit gebied zou ik ook graag zien dat er op scholen meer aandacht is voor ICT onderwijs. Ik vind het belangrijk dat kinderen al van jongs af aan vertrouwd raken met ICT toepassingen. Door dit op een speelse manier te integreren in het onderwijs bereid je jongeren goed voor op de toekomst.

"Ik ben pas tevreden als de klant ook tevreden is."

De experts van Maten ICT

Maten ICT bestaat uit een team van ICT professionals. Naast veel ervaring en brede algemene kennis beschikken wij over diverse specialismen.

Maten ICT biedt een uitgebreid pakket aan ICT-oplossingen en -diensten.
Wij helpen u met onze kennis, kwaliteiten en innovatieve kracht úw ICT doelstellingen te realiseren. Zo komen we tot oplossingen waarmee u en wij 100% tevreden kunnen zijn.

"ICT apparatuur herstellen die door de klant al als onherstelbaar bestempeld is."
Lees meer

Jan Huisma

1e-lijns ICT, binnendienst Helpdesk medewerker Intern applicatiebeheer en PHP programmering

"Klanten tevreden maken met mooie technische oplossingen en slimmigheden."
Lees meer

Randy Hoeksma

2e-lijns ICT, buitendienst Systeembeheerder Opzet en beheer van netwerken en systemen

"Ten alle tijden gemotiveerd, om de klant te willen helpen met de uitdagingen in de wereld van IT."
Lees meer

Jeroen Mulder

2e-lijns ICT, buitendienst Systeembeheerder Opzet en beheer van netwerken en systemen